dimarts, 29 de maig del 2012

FUNDA PEL MÒBIL

He canviat de bolso i ara el meu mòbil no té una butxaca per ell sol, així que vaig decidir que li havia de fer una funda perquè no es ratllés ni es fes malbé. Aquí està.

He cambiado de bolso y ahora mi móvil no tiene un bolsillo para él solo, así que decidí que tenía que hacerle una funda para que no se rallara ni se estropeara. Aquí está.



Mireu  quin piló de llanes que em van regalar l'altre dia. Al ritme que jo porto tinc llanes per temps.
Mirad que montón de lanas me regalaron el otro día. Al ritmo que yo llevo tengo lana para tiempo.




4 comentaris:

  1. Uau!!! Quins regals que et fan!!! Quin munt de llana!!! Podràs fer un munt de cosetes xules, com la funda del mòvil que t'ha quedat d'allò més bé.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Leonor. Tens raó podré fer un munt de coses. Tinc moltes idees, però poc temps. Farem el que podrem.
    Per cert, que vinc de visitar el teu blog i t'haig de dir mque m'encanta la jaqueta sense mànigues que t'has fet. El punt és xulíssim i el color lliga amb tot.

    Una abraçada
    Sole

    ResponElimina
  3. Hola Sole!! te ha quedado muy bonita la funda! y que cantidad de lanas ufff mi perdición...yo tambien tengo muchas y encima no para no comprar!
    un beso guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bueno, yo he parado de comprar porque cuando me regalaron todas estas acababa de hacer un pedido y ahora tengo tantas que no sé dónde meterlas. El problema es que tengo poco tiempo para tejer y me van a durar... durar... y durar ...

      Elimina

Gràcies pels vostres comentaris
Gracias por vuestros comentarios